Web Analytics Made Easy - Statcounter

سعید سرکار دبیر ستاد توسعه ویژه فناوری نانو معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، در گفت‌وگو با خبرنگار گروه علم و فناوری ایسکانیوز، درباره اقداماتی اجرایی این ستاد برای مقابله با ویروس کرونا اظهار کرد: ستاد توسعه فناوری نانو با شیوع ویروس کرونا در کشور فعالیت گسترده‌ای را در جهت رفع نیاز مردم به ویژه کادر درمانی انجام داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حوزه کرونا محصولات متأثر از فناوری نانو شرکت‌ها به‌موقع وارد عمل شدند به طوری که چند شرکت در تولید مدل‌های گوناگون ماسک در حال فعالیت هستند و نیاز کشور به این محصول را رفع می‌کنند.

دبیر ستاد توسعه فناوری نانو معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با بیان اینکه یکی از اولویت‌های ما تامین ماسک N95 برای کادر درمانی بود، افزود: شرکت‌های فعال در این عرصه که قبلا در حوزه ساخت فیلتر نیروگاهی و خودرو بودند، توانستند با تغییر کاربری اقدام به تولید ماسک N95 با تکنولوژی نانو الیاف کنند که قابلیت فیلتراسیون فوق العاده بالا دارد و در عین حال تنفس پذیری را خیلی تسهیل می‌کند.

سرکار تصریح کرد: در حال حاضر ماسکN95 معمولی که تولید می شود با توجه به اینکه فیلتراسیون را بالا می‌برند اما تنفس پذیری را فوق العاده مشکل می‌کند ولی ماسک‌های نانو از این ویژگی خاص برخوردار است که ضمن افزایش قابلیت فیلتراسیون به 95 تا 99 درصد در عین حال تنفس پذیری را راحت می کند و افت فشار ندارد.

سرکار گفت: خوشبختانه هم اکنون با تلاش‌های صورت گرفته شرکت‌های فعال در این زمینه ظرفیت تولید حدود روزانه 250 هزار ماسک نانویی N95 را دارند.

سرکار افزود: با تامین نیاز کادر درمانی بلافاصله معاونت غذا و دارو اجازه صادرات این محصول نانویی را به کشورهای خارجی صادر کرد به طوری‌که هم اکنون به صورت محدود به برزیل، انگلستان، پاکستان، آلمان و تایلند صادر می‌شود و امیدواریم طی هفته آینده صادرات انبوه آن شروع شود.

دبیر ستاد ویژه توسعه فناوری نانو افزود: در حوزه تولید مواد ضدعفونی‌کننده نیز 12 شرکت فناور فعالیت می‌کنند به‌گونه‌ای که روزانه 200 تن مواد ضدعفونی‌کننده نانو تولید می‌شود که از الکل 70 درصد این مواد اثرگذاری بیشتری دارند و ماندگاری آنها تا 3 روز تائید شده است. همچنین تولید دستگاه‌های ضدعفونی‌کننده هوا بخش دیگری از فعالیت در این حوزه است که توسط 2 شرکت در حال انجام است.

سرکار تصریح کرد: موضوع دیگر که با توجه به شرایط ایجاد شده در دستور کار ستاد قرار گرفته شده، دستگاه هایی است که بر اساس تکنولوژی پلاسما کار می‌کند، این دستگاه‌ها دارای ویروس کشی است و برای ضد عفونی کردن هوای محیط های آلوده بکار گرفته می‌شود، در حال حاضر با توجه به اینکه نمونه‌های ساخته شده، ستاد حمایت‌هایی برای تولید این محصول انجام می‌دهد.

دبیر ستاد ویژه توسعه فناوری نانو ادامه داد: تولید کیت‌های تشخیص از دیگر مواردی است که در دستور کار ستاد قرار گرفته، هم‌اکنون چند گروه فناور موفق شدند که این کیت‌ها را در کشور با تکنولوژی نانو تولید کند تا جاییکه در تولید کیت تشخیص آنتی بادی برای افرادی که به ویروس کرونا مبتلا شده بودند از فناوری نانو ذرات طلا استفاده شده است.

انتهای پیام/

169 / 336 ماسک N95 سعید سرکار ماده ضدعفونی کننده ویروس کرونا کادر درمانی صادرات تولید داخل

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: ماسک N95 ماده ضدعفونی کننده ویروس کرونا کادر درمانی صادرات تولید داخل توسعه فناوری نانو ضدعفونی کننده کادر درمانی ویروس کرونا دبیر ستاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۲۵۸۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خودکفایی در تأمین نانوکاتالیست ضروری در تولید بنزین

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، یک شرکت دانش بنیان توسعه دانش و فناوری با بومی سازی محصولات فناورانه و کاتالیست‌های مورد نیاز صنایع، گام مؤثری در خودکفایی این کاتالیست ضروری در صنعت پتروشیمی و تولید بنزین بردارد.

حمزه کازرونی، مدیرعامل این شرکت دانش بنیان توسعه دانش و فناوری در خصوص فعالیت‌های این شرکت گفت: این شرکت در تولید کاتالیست ها و مواد نانوساختار فعالیت دارد و توانستیم کاتالیست رفرمینگ نفتا را تولید و تجاری سازی کنیم.

وی خاطرنشان کرد: عمده محصولات تولیدی و فناوری‌های توسعه یافته در این شرکت دانش بنیان منحصر به تعداد معدودی از شرکت‌های دنیا است و با بومی‌سازی این محصولات توانستیم در مسیر رفع نیاز کشور به واردات آن‌ها گام برداریم. به عنوان نمونه در حوزه کاتالیست ها، این شرکت بر روی کاتالیست های ریفرمینگ نفتا فعالیت دارد که در زمینه تولید بنزین استفاده می‌شود و جز محصولات تحریمی است.

این فعال فناور با اشاره به این‌که تولید بنزین که جز فرآورده‌های حیاتی محسوب می‌شود وابسته به حضور کاتالیست ریفرمینگ نفتا نانوساختار است، عنوان کرد: برای تولید بنزین و مواد آروماتیک در پالایشگاه‌ها از این کاتالیست استفاده می‌شود که نمونه ایران‌ساخت آن با کیفیتی مشابه نمونه خارجی عرضه می‌شود.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان با اشاره به تولید سایر فرآورده‌های پتروشیمی نانوساختار در این مجموعه فناور گفت: از دیگر محصولات جدید این شرکت می‌توان به نانو افزودنی سوخت دیزل اشاره کرد که جز آخرین فناوری‌های افزودنی سوخت به شمار می‌رود و در اختیار یک شرکت آمریکایی بوده است که در داخل بومی سازی شده است.

کد خبر 6097114 هنگامه فروغی

دیگر خبرها

  • انسولین با کمک فناوری نانو خوراکی می‌شود
  • چتر فناوری روی محصولات بهداشتی باز شد/معرفی ۱۳ محصول نانوسلامت فناورانه
  • مایکروسافت استفاده از ابزار هوش مصنوعی تشخیص چهره را برای پلیس آمریکا ممنوع کرد
  • بهبوددهنده‌های آنزیمی مخصوص صنعت آرد و نان تولید شد
  • خودکفایی در تامین نانوکاتالیست‌ ضروری در تولید بنزین
  • خودکفایی کشور در تأمین نانوکاتالیست ضروری در تولید بنزین
  • خودکفایی کشور در تامین نانوکاتالیست ضروری در تولید بنزین
  • خودکفایی در تأمین نانوکاتالیست ضروری در تولید بنزین
  • مکمل خارجی و وارداتی نداریم | بیشترین تقلب در این مکمل‌هاست | روش‌ های تشخیص مکمل اصل از تقلبی 
  • تولید دارویی که از دیابت جلوگیری می‌کند